Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Szauter Ferenc - Félúton a hagyományos belső égésű motor és a teljesen elektromos hajtás között

563

Szauter Ferenc - Félúton a hagyományos belső égésű motor és a teljesen elektromos hajtás között


"•	Szauter Ferenc a Széchenyi István Egyetem Közúti és Vasúti Járművek Tanszékének egyetemi tanársegédje, ahol többek között a Járműszerkezetek című tárgycsoport oktatója, az egyetemen működő Járműipari Kutatóközpont irodavezetője. Az alternatív járművekkel már főiskolai tanulmányai alatt kezdett el foglalkozni. 2007-ben alapítója volt a SZEnergy Team-nek, amely az óta több nemzetközi versenyen is sikert aratott napelemes járműveivel. Munkájával jelenleg egy olyan kutató- és fejlesztőcsapatot segít, amely megalkotta a Széchenyi István Egyetem kétszemélyes teljesen villamos hajtású autóját, a SZElectrát."

több kevesebb


Nyugdíjas Egyetem 2014/2015 tavaszi szemeszter

Műszaki tudományok

57:27

2015. március 30.

Bálint József László

2015. június 19.

563
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/10904" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>