Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Az idő pénz - csak drágább annál

447

Az idő pénz - csak drágább annál


Dr. Süle Edit: okleveles üzemmérnök, okleveles közgazda, PhD Közel 30 éves kutatói és oktatói tapasztalattal rendelkezik, a Széchenyi István Egyetemen majd 15 éve tanít. Szakterületén a logisztikában és az ellátási láncok menedzsmentjében az időhöz köthető kérdéseket vizsgálja, de a logisztikai fókusz mellett az idő társadalmi és egyéni szintű problémáit és megoldásait is kutatja. 
Szalai Krisztián: coach. Coachként több éve foglalkozik mikro- és kisvállalkozások vezetői problémáival. Tapasztalatai kiterjednek a konfliktuskezelés, kommunikáció, vezetői szerepvállalás, döntéshozatal, önérvényesítés, személyiségfejlesztés és a hatékony időgazdálkodás területeire. 
Előadás: Minél többet tervezem az időmet, annál jobban ki tudom használni. Minél inkább ki szeretném használni, annál többet kell foglalkoznom a menedzselésével. Minél többet menedzselem, annál kevesebb marad másra. Akkor miért is kell foglalkozni az idő-menedzsmenttel? Előadásunkból választ kap a kérdésre, emellett hasznos praktikákra tehet szert a hatékony időgazdálkodás érdekében.

több kevesebb


Oktatói esték

Süle Edit (előadó)
Szalai Krisztián (előadó)

59:20

2013. november 19.

Szűr Gábor

2014. január 11.

447
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/7432" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés