Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Prof. Dr. Rechnitzer János - A Győri Modell, mint egy sikeres modernizációs kísérlet

538

Prof. Dr. Rechnitzer János - A Győri Modell, mint egy sikeres modernizációs kísérlet


"•	A Széchenyi István Egyetem egyetemi tanára, korábban a gazdaságtudományi kar dékánja, majd rektorhelyettes volt. Jelenleg a Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola vezetője. Az MTA doktora, számos kutatási programot vezetett. Több mint 400 közleménye jelent meg, nyolc könyvet írt, tudományos munkássága ismert itthon és külföldön. Egy nagy projekt fűződik a nevéhez, amely a Győri Ipari Körzet elemzésére vonatkozott (TÁMOP). A Magyar Regionális Tudományi Társaság elnöke, Győr város díszpolgára. Hobbija a műgyűjtés."

több kevesebb


Nyugdíjas Egyetem 2014/2015 tavaszi szemeszter

Társadalomtörténet, Társadalomtudományok, Társadalmi változások

50:49

2015. március 16.

Bálint József László

2015. június 19.

538
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/10903" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>