Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Dr. Halbritter András Albert - Régi és új iskolakertek az oktatásban, nevelésben

753

Dr. Halbritter András Albert - Régi és új iskolakertek az oktatásban, nevelésben


"•	Dr. Halbritter András Albert a győri Révai Miklós Gimnáziumban érettségizett, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett biológus diplomát és ugyanitt doktorált 2005-ben. A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karának oktatási dékánhelyettese; biológiai, környezetvédelmi tárgyakat oktat, elsősorban a tanítóképzésben. Kutatási területei a népi növényismeret, a talaj élővilága és az iskolakertekben rejlő oktatási-nevelési lehetőségek. Győr-belvárosi intézményükben újraindította a nagy múltú tanítóképző intézmény iskolakertjét, programot vezet a pedagógus-hallgatók iskolakerti felkészítésére."

több kevesebb


Nyugdíjas Egyetem 2014/2015 tavaszi szemeszter

Kísérleti oktatás, Különleges oktatási módszerek, Természettudományi oktatás

41:33

2015. április 13.

Bálint József László

2015. június 19.

753
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/10905" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>