Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Dr. Kovács Gábor PhD. - A Seuso kincs nyomában

1336

Dr. Kovács Gábor PhD. - A Seuso kincs nyomában


"•	Kovács Gábor tanszékvezető egyetemi docens, jogi és természettudományos végzettségekkel is rendelkezik. 2007-ben szerzett PhD. tudományos fokozatot szerzett „summa cum laude” minősítéssel. Éveken át az Igazságügyi Minisztérium szombathelyi-, majd győri igazságügyi szakértői intézetének igazgatói tisztségét is betöltötte. Jelenleg is igazságügyi szakértő. Érdeklődési körét a jogtudomány és a természettudományok határterületi kérdései jelölik ki: ennek megfelelően a kriminalisztika aktuális kérdéseit és a szakértői bizonyítás elméleti és gyakorlati kérdéseit kutatja. Oktatásszervezési tevékenysége mellett több tucatnyi publikációja jelent meg Magyarországon és külföldön. A hazai tudományos közélet aktív résztvevője, így - többek között - a Magyar Tudományos Akadémia köztestületének tagja, a Magyar Büntetőjogi Társaság alapító tagja, a Nemzetközi Büntetőjogi Társaság (AIDP) tagja, a World Association for Medical Law tagja."

több kevesebb


Nyugdíjas Egyetem 2014/2015 tavaszi szemeszter

Jogtudomány

47:33

2015. április 27.

Bálint József László

2015. június 19.

1336
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/10906" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>