Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Az olimpiák közlekedése, a közlekedés olimpiája

442

Az olimpiák közlekedése, a közlekedés olimpiája


A négyévente megrendezett olimpiai játékok egyre nagyobb tömegeket mozgatnak meg, egyre több a néző, a sportoló, a hivatalos kísérő a rendezvényen. A tévéközvetítés izgalma alatt talán nem is gondolunk rá, mi van a színfalak mögött? Hogyan jutnak el a nézők lakóhelyükről (szállásukról) az egyes helyszínekre, hogyan tudnak közlekedni a helyszínek között? Ki biztosítja, hogy a sportolók időben odaérjenek a versenypályára? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket jár körül az előadás, bemutatva a közlekedésszervezőkre háruló hatalmas kihívást.

több kevesebb


Kutatók éjszakája 2012

Dr. Horváth Balázs (előadó)

41:07

2012. szeptember 28.

Szűr Gábor

2013. január 2.

442
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/5904" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés