Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Segítenék. (Hogyan) segíthetek? - A szociális szakmai identitás változatai

987

Segítenék. (Hogyan) segíthetek? - A szociális szakmai identitás változatai


Az 1980-as évek végétől hazánkban újjászerveződő szociális szakma egyfelől rövid időn belül rendkívüli eredményeket ért el, másrészt – a szakma újdonsága következtében - számos fejlődési nehézséggel küszködik. A segítő szakmában dolgozó szakemberek körében permanens kérdés a szakmai önazonosság kérdése, amely elsősorban és természetszerűen a segítő identitás. Az előadás arra ad választ, hogy hányféle módon fejezhető ki a segítő munka lényege, hányféle segítő identitás létezik, milyen megközelítésekben, miféle identitásokat vallhatnak magukénak, mit tarthatnak gondolati-érzelmi eszenciának, alapnak a szakemberek, a laikus segítők és az önkéntesek.

több kevesebb


Tudomány Győrben Mindenkinek, Fontosak, Széchenyi Tudományos Est, Tudomány Győrben Mindenkinek

Szociológia

tudomány győrben mindenkinek, széchenyi tudományos est, szociális szakma, segítségnyújtás

Dr. Budai István (előadó)

55:34

2010. október 13.

Szűr Gábor

2010. november 12.

987

1.0
<iframe width="480" height="385" src="//sze-gyor.videotorium.hu/hu/embed/2232" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>