Ön jelenleg a(z) Széchenyi István Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Tudomány Győrben Mindenkinek

Tudomány Győrben Mindenkinek (38)

A Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központja tudományos előadás sorozatot szervez az Universitas-Győr Nonprofit Kft. közreműködésével Tudomány Győrben Mindenkinek címmel, amelynek két eleme a "jUNIor Egyetem" és a "Széchenyi Tudományos Est".

A rendezvénysorozat a TÁMOP 4.2.3-08/1-2008-0011 projekt támogatásával valósul meg. A rendezvénysorozat célja az Egyetem tudományos eredményeinek népszerűsítése, különböző célcsoportok számára. A "jUNIor Egyetem" előadásaira elsősorban középiskolás diákokat, míg a "Széchenyi Tudományos Est" rendezvényre az Egyetem társadalmi-gazdasági partnereit, oktatóit, kutatóit, hallgatóit várjuk. Előadóink a Széchenyi István Egyetem oktatói, akik közérthetően és a célcsoportok számára élvezhetően mutatnak be egy-egy tudományos témát, kiemelt kutatási eredményt.

több kevesebb

Termelési "LE GO"-sztika - Játékgyár vagy

Dr. Prof. Földesi Péter 13 éve - 51:13

Csapatmunka határok nélkül - Határ menti és

Dr. Prof. Rechnitzer János 13 éve - 54:56

Akusztitkok - Érdekességek a hang világából

Dr. Wersényi György 13 éve - 1:09:18

Az Univerzum keletkezése: mit tudunk és mit nem?

Dr. Horváth András 13 éve - 50:28

Ünnepélyes megnyitó

Dr. Cseh Sándor
Dr. Szekeres Tamás
Nagy Péter
Nyerges Csaba
13 éve - 14:29

Időskori belgyógyászati betegségek

dr. Fehér Rózsa 13 éve - 1:10:37

Művészet és lélek

Borbély Károly 13 éve - 1:11:17

Digitális forradalom - a zenélő kvarcóráktól a

Dr. Varjasi Norbert 13 éve - 53:22